Recepten

Hoe kouder het buiten wordt, hoe uitgebreider we aan tafel kunnen gaan. Met elkaar genieten van een goed stuk wild vlees, zoals gerechten met hertenbiefstuk of eendenborst. Gebruik het lekkerste vlees van wilde dieren als Gans, ree en wild zwijn en laat je inspireren door deze wildrecepten.

 

Heerlijk wild
Het wildseizoen leent zich uitstekend voor het uitproberen van andere vleessoorten. Hét moment om in plaats van rund eens te kiezen voor een reeënbiefstuk en om spek te vervangen door (gerookte) eend. De vleesliefhebber likt dan ook zijn vingers af bij de start van het wildseizoen.  Bij een heerlijke konijnenbout bijvoorbeeld, of ganzen ragout.

 

Bereiding Wild
Het bereiden van wild vlees vraagt soms net iets meer kennis, kunde en geduld van de thuis kok. Maar laat je niet afschrikken door iets ingewikkeldere recepten of onbekende ingrediënten; het resultaat is het gegarandeerd waard. Zoekt u een recept voor wild? Dan bent u hier aan het juiste adres! De recepten welke wij op onze website zetten zijn uiteraard door onszelf uitgeprobeerd, heeft u een goed recept? Mail het ons dan, zodat we onze recepten kunnen uitbreiden!